Contact

Christiaan Krop Fotografie
Vredenoord 66
1852 WE Heiloo
06 2677 0590
info@ckrop.nl
KvK Amsterdam: 34327083
 
 • Christiaan weet de gezelligheid van de evenementen prima tot zijn recht te laten komen in zijn foto’s. Heel goed vastgelegd. Verder vind ik het persoonlijk heel erg fijn dat hij altijd op tijd is en dan zelf lekker aan de slag gaat, en tussendoor nog even afstemt of echt alles is gefotografeerd

  Paulien Burgering, Coördinator Evenementen Museum Volkenkunde, Leiden

 • Chris voelt exact aan wat de klant wil, werkt snel, met oog voor detail, vol passie en een grote glimlach op z'n gezicht. Hij is niet alleen een specialist in zijn vak, maar ook een feestje om mee te werken.

  Saskia Keiser, eigenaar Studio Sas, Amsterdam

 • Christiaan Krop steekt met kop en schouders boven veel andere fotografen uit, omdat hij ook van ogenschijnlijk vlak bronmateriaal (werk- en kantoorbeeld) hele sprankelende foto's weet te maken die opvallen in kleur, compositie en originaliteit. Daarmee biedt hij net dat beetje extra waar je als opdrachtgever op hoopt.

  Jorn Hövels, eindredacteur van de vaktijdschriften GZ-Psychologie en Psycho Praktijk

 • Chris is een echte vakman. Hij weet het moment te vangen en mensen te portretteren zoals ze echt zijn. Hij denkt mee, is flexibel, stelt mensen op hun gemak en heeft oog voor detail. En ook niet onbelangrijk: het eindresultaat is altijd prachtig.

  Linda Goeman, Marketingmanager Ebbinge

 • Wij werken met plezier samen met Christiaan: snelle klik wat betreft briefing, afspraken altijd nakomen, te fotograferen personen in hun kracht ‘zetten’, bijzondere settings creëren en nog meer. Het resultaat: echte topfoto’s. Met Christiaan achter de camera kom je verder!

  Pieter Koenders, Managing Director C&F Report